THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

joi, 21 octombrie 2010

Alina->Prietenie adevarata( I ).







Gen, wow! Ea este persoana care o pune in miscare, care o ajuta si o asculta mereu. Cu ea incepe sa se simta in viata. Depresia ei usor usor incepea sa treaca pentru ca EA era acolo, putea sa ii planga mereu, la orice ora. Stia ca nu o interesa acest aspect. Iubirea ei fata de el era foarte puternica, dar datorita prietenei ei durerea pe care o provoca incepea sa treaca. Era ca spirtul de pe rana. Da, te durea ce iti spunea dar stia ca iti va fi bine dupa. Si ea a patit la fel cu cineva. Tipic, tot acelasi tip! Aiurea nu? Tot raul spre bine in orice caz pentru ca stia, simtea toate sentimentele pe care le simtea ea acum. Si o iubea nespus. Era micutza ei prajiturica. Fata ei. Fetita ei care ii cauta un sot pentru ca vrea un tata cu card pe care sa il dea! Alina este cea careia ii folosea fond de tenul preferat, cu care se certa si se sicana dar care era parte din ea.  

O cunostea de 8 ani, timp in care au fost prietene, un an in care prietenia lor se sfarsisera deoarece in viata fiecareia aparuse o "prietena" noua. Iata ca dupa un an si-au amintit de prietenia lor de dinainte si au decis sa nu o omoare. Ii multumeste pentru clipele in care a suportat-o. Stie ca a fost ca sarea pe rana uneori. 

Da, Alina i-a dedicat melodia asta, devenind melodia lor. Si toate acele noptii pierdute vorbind la telefon si planificand ce o sa faca una la alta. Toate acele barfe despre tipi buni si experimente esuate. Toate acele glume, acele farse. 

Totusi... acesta e ultimul an in care vor fi in aceeasi clasa. Vine liceul si... amandoua isi aleg propriul drum. Si-au facut promisiunea ca o sa vorbeasca zi de zi si au degand sa o respecte. Planifica sa ramana in acelasi liceu chiar daca dorintele sunt altele. Totusi "o prietenie trece si prin foc".

Ele sunt ele si nimeni nu le vor desparti niciodata!

0 comentarii: