THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

marți, 19 octombrie 2010

Cel mai frumos vis...




Asta era melodia... melodia pe care ea i-a dedicat-o lui, asteptand un raspuns, o reactie de la el... nimic... chiar si acum sta si asteapta acel raspuns sa vina. Speranta moare ultima dar aici speranta a murit intoxicata prima... Ideea e ca. Ea e acolo, fara el, insa in vis e inca al ei. Noaptea trecuta a visat ceva. O sarcina.

- ca tu esti gravida - depinde de felul cum privesti posibilitatea de a avea un copil - teama, panica, libertate limitata, pierderea independentei sau, dimpotriva, asteptare, asumarea de bunavoie a responsabilitatilor, spirit ocrotitor, dorinta de a fi util. 

Teama, panica, libertate limitata si...asteptare? Ok, dar pana cand? Dar se simtea atat de bine... avand cineva in interiorul tau, simtindu i fiecare miscare, este ceva de neimaginat, chiar si in vis. Era atat de bucuroasa de ideea de a avea un copil cu el, chiar de la varsta aceea. Se gandeau la nume, unde vor sta...  Nu putea fi mai perfect nu? Dar intr-un final, fata plangea. De ce? Desi ii spusese ca o iubeste, ca este bucuros de copilul cu ea, acesta o parasise. Ii stia stilul. Acel stil de vagabont, de baiat dur rau, tot timpul in cautarea "puilor". Si a plecat lasand mesajul" ne vedem saptamana viitoare". Cu mana la burta, pentru a-si simti copilul, pentru a fi constienta ca o parte din el, mica, dar extrem de importanta a ramas cu ea, si o sa ramana, adoarme, jumatatea lui de pat fiind goala. Cu mana la burta se trezeste si din vis, cu partea patului inca goala si rece, cu iepurasul cu numele lui langa fata ei, cu lacrimi goale si reci...

0 comentarii: