THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

luni, 4 octombrie 2010

ISTORIA UNUI TRANDAFIR-VII.


~Uita-ma. Iti va fi mai bine~


Septembrie. Aiurea nu? Cand credeau ca vara va tine la nesfarsit, cand credeau ca fiecare sarut va dura o eternitate.

Desigur ca s-au inselat. Colegiul de tipografie "Radoars Imper". Un liceu simplu, modest, fara prea multe reguli si cerinte. Liceul unde invata Vera. Un liceu vechi, sters de zile, luni, ani, decenii, secole... Culoare aceea de rosu inflacarat a fost in timp distrusa de ploi, ramanand numai o pata stearsa de culoare.

S-a sunat de mult, insa pe hol se aud niste pasi. Parca sunt... inghetati. Este posibil? Da. Coincidenta face ca acei pasi erau produsi de Vera. Curgand lacrimi asurzitoare din ochii ei. De ce plange? Ei bine nu e greu de imaginat, nu i asa? Un singur cuvant ii venea in minte: Ralf! Da, acel baiat putin retras, cu parul saten ii acapara mintea. Cumva trebuia sa il uite. Dar era ceva ciudat.. era...

"Ei, domnisoara. Vad ca te simti mai bine. I a loc"

"Da.."

Vera avea privire de gheata. O privire rece si TOTAL dezinteresata. Chipul acela angelic, usor ciocolatiu acum era alb. Ochii priveau in gol. Mintea nu mai exista. Se simtea putin cate putin dusa in neant. Stia, simtea ca totul s a terminat. Brusc? Da. Prea brusc. 

Erau facuti unul pentrul celalalt. Acum nu mai are timp de ea? Dar de cealalta pe care abia a cunoscut o? Cu ea poate sa se vada? Poate nu? Super. Atunci sa ramana cu ea.


~Trandafirul s a vestejit!~

The end. 




3 comentarii:

Allie spunea...

Final trist:|

●iYoana spunea...

"Septembrie. Aiurea nu? Cand credeau ca vara va tine la nesfarsit, cand credeau ca fiecare sarut va dura o eternitate." ...

de ce nu continui povestea:) ori ce:)! scrie din nou, ceva nou! te rog:)

SardineFª ‹з xD ™ . spunea...

da, promit ca o reincep