THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

sâmbătă, 25 decembrie 2010

To be or not to be Christmas.


Hm., Ok. In primul rand Craciun Fericit! voua:). Macar voi sa-l aveti. Da, e Craciunul, un craciun pe care nu l visam NICIOADATA! Aiurea. Cand imi faceam atatea vise si sperante sa vina ceva care sa ma loveasca cu atata forta, cu atata ura, in asa fel incat sa ma distruga cu tot. Tipic...

Oricum. Este inca Craciunul. Inca pot face ceva sa schimb acest lucru. Inca ma pot distra cu ratatii mei si cu dobitocul mew. Si oricum o sa bat o vaca(Simte-te!!!) pentru ca e numai vina mea.

Bradul de craciun, dimineata de cadouri, caldura din suflet, fericire. Totusi am primit aceste lucruri so thank you Santa. Totusi... o data ce zapada s-a topit a luat o parte din bucuria mea de copil. Acea bucurie care inveselea pe oricine. Bucuria aia prosteasca. (NU MAI AVEM TIMP! A VENIT CRACIUNUL). Craciunul a venit si e pe cale sa ne paraseasca, vizitandu-ne abia la anu... Trist. Cu el o sa ia toata melancolia,toata zapada, toata iubirea lasata in acea zapada, toate visete asezate pe ea, toate visele facute cand ea inca nu se nascute. Acel vis cu noi doi in zapada nu s-a implinit btw:). Craciun distrus? Poate. Inca mai pot sa-l repar. Cu ajutorul lor, si da, imi permit sa le scriu numele: Abbey, Woody, Samy(bro), Iyoa, Deey ;x, Alex(vacaa), Balah, Stefan, Gal, Tiia, Seby, Hoc, Kes, Zeis, Tunaru, Gica, Bety, Ciuca, Bursu. Ei sunt cei carora ma pot confesa, asteptand laude, sfaturi sau bobarnaci bine-meritati. PE EI II IUBESC FRATE!


Deci: To be or not to be? Ramane de vazut. Voi ce parere aveti?


marți, 21 decembrie 2010

Spiritul Craciunului?


Ieei. Ce tare! Vine Craciunul! Spiritul sarbatorii dadada :>? Aaa.. NU?! Evident nimic nu mi se implineste. Evident totul a ramas la fel. Evident love... hm, not really:D. Ce spirit de Craciun, ce dragoste, ce veselie? Durere, amagire, suspine, dor, speranta distrusa, lacrimi. Asta da. Cred ca ar fi mai bine sa sterg totul cu un burete, oricum era evident ca dorintele nu mi s-au implinit.

Ok, sa vedem lista:


Veselie: X

Spirit de Craciun: X

Prietenie: O

Vise: X

Speranta: X

Distractie: X

Dragoste: un mare X

Uuu. Super. Dar, pana la urma ei imi pot da toate astea. Da, chiar pot pentru ca ei chiar pot fi numiti prieteni adevarati. Relatie pe bune? Ce e aia? N am asa ceva, nu cunosc, vorba unei tovarese"nampleaca". Papapapapapapapapapppaaaaaaaaaaaaaam. Si ghici? CADOURI DE CRACIUN! VREAU VREAU VREAU VREAU. Vreau tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooot. 

Oricum. E iarna, zapada, hm, frig, ger, zapada, inghet, maini rosii si sloi... un timp f bun pentru gandit!

Oricum. Sunt deceptioanata grav, dee.. toti! Oricum. Fiti pe pace si... da... Merry X-mass :).


vineri, 10 decembrie 2010

Fara inspiratie.



Mda.. si wow, iata-ma fara inspiratiie, scriindu-mi toate prostiile care-mi vin in cap... Gen, nu ma recunosc, nu stiu ce e cu mine. M'a schimbat atat de mult incat nu ma mai cunosc... pacat... si'mi placea schimbarea asta. Un lucru insa imi place. El mi-a umplut golul de la celalt tip si... pe langa asta mi-a umplut tot si cu dragostea lui(asa credeam ca este... aiurea), ceea ce nu cred ca e foarte bine. Defapt, nu e bine deloc. E aiurea... Stres, stres, stres, lacrimi, minte stricata, planuri stricate, vise pierdute. Si cand credeam ca nu se poate mai rau. Hm, din nou viata imi demostreaza ca ORICAND SE POATE SI MAI RAU. Ok dar ceva bine nu se poate intampla? Adica ma refer ceva bine care sa dureze mult, nu care apoi sa se transforme in depresii si etc. Hm... gandesc,gandesc,gandesc. Hm.. viitorul.. cum il vedeam, cum ma facea sa-l vad... da viitorul apropiat si chiar cel indepartat. Suuuppperrr. Aiurea. Si cand credeam ca poate fi altceva. Hm. Manastire, calugarite... aceasta idee nu suna chiar asa de rau. Cel putin stiu ca inima mea e safe. Mmm. Faza tare. Am reusit sa ma distrez chiar.. 10 minute! WOW! Ideea e ca, iarna asta o sa fie... sa spunem altfel. Desigur, singura de Craciun... imi doream altceva... Totusi, am degand ca macar 2 din dorintele mele sa mi le indeplinesc. Inca pot simtii caldura din casa mea in dimineata de Craciun. Si pentru asta sunt multumita. Oricum, cu sau fara el. Prefeream cu daaaar wtv!! Tot o sa fie iarna. Tot o sa ma distrez cu ratatii mei,tot o sa ies cu siiiis afaraaa si sa vorbim vrute si nevrute, tot o sa-l sapunesc pe Samy( bro-ul meu... forever. te iubesc vacooo:-w),  tot o sa-l tavalesc pe Balah in zapada, tot o sa-l "apostam" pe Gal TOTI cu zapada pana la refuz(adica ori suntem golani ori nu mai suntem?!), tot o sa o numim pe iTiia brainless, tot o sa-l invat pe Tunaru cantecul la chitara(nu ma las pana nu il inveti ma!!!), tot o sa-l convingem pe Stefan sa iasa cu noi, tot o sa vina Iyoa mea la mine sa simta si ea Craciunul, tot le pe Woody si Abbey la mine de Revelion, tot ei o sa ramana alaturi de mine indiferent daca trec prin despartiri sau prin lucruri fericite, pentru ca ei sunt pana la urma singurii care ma iubesc cu adevarat. Pot sa fiu frumoasa sau urata, pot sa ma tund la chelie, pot sa ma "tencuiesc" ca o bitch, pot sa am o zi proasta si sa ma cert cu ei, dar stiu ca ei sunt acolo pentru mine, si ma iubesc si accepta asa cum sunt. Asta este prietenie adevarata frate. TOT O SA MA DISTREZ!(cu saw fara inima franta sau cineva alaturi). Tot o sa plang(de fericire sau de dor), tot o sa intreb"ASTA-I TEMA?" tot o sa continui cu "N-AVEM TIMP! VINE CRACIUNUL!". Asta e, cum am trecut peste ceilalti trec si de data asta, in cele din urma amintirile nu o sa ma mai doara, sa ma sece, or sa fie calde placute, sper. Cam asta cu (ne)inspiratia mea. Pace.


P.S- BETO MI-E DOR DE TINE, TEMBELULEEEEE:((

luni, 6 decembrie 2010

O vreau... am nevoie de ea..








Vreau iarna. Vreau sa-l uit. Vreau sa uit tot. Vreau sa-mi inghete toate amintirile, tot! Vreau distractie, vreau sa uit de toate promisiunile facute. Vreau sa fiu inghetata toata si sa nu mi pese atata timp cat stiu ca ei sunt acolo. Vreau sa ma joc, vreau sa fac oameni de zapada, vreau sa fac bulgari de zapada si sa ii arunc in ratatii mei. Vreau sa fiu copil. Vreau sa iubesc si sa simt asta. Vreau sa simt zapada in mainile mele. Vreau sa impodobesc bradul meu. Vreau sa il fac cat mai colorat. Vreau culoare in viata mea. Vreau ca lumea sa simta focul din inima mea in perioada asta. Vreau sa il impartasesc cu toata lumea. Vreau sa cant colinde, vreau sa merg la colindat. Vreau sa le daruiesc cadouri celor pe care ii iubesc cu adevarat, chiar daca nu voi primi in schimb. Vreau sa ma impac cu toti, vreau liniste. Il vreau inapoi. Vreau tot inapoi. Vreau sa-mi incalzesc mainile rosii si ingetate cu o ciocolata calda. Vreau sa fiu sapunita, vreau sa sapunesc.  Vreau sa ma distrez, vreau sa simt ca traiesc. Vreau sa ma cert cu mama pentru ca am intarziat acasa din cauza distractiei. Vreau sa desenez pe masinile inghetate. Vreau sa ma dau cu saniuta impreuna cu acea persoana, dar si cu ei. Vreau ceva special. Vreau iarna mea. Vreau iubire de iarna. Vreau parul meu ondulat si dezordonat. Vreau naturalete. Vreau sinceritate. Vreau fidelitate. Imi vreau prietenii langa mine. Vreau un Craciun destul de puternic incat sa-mi aline durerea... toata durerea. Vreau sa adorm cu gandul ca vine Mos Craciun iar dimineata inima sa-mi salte vazand cadourile sub brad. Vreau sa ne intalnim toti la bunica acasa pentru mai multe cadouri si pentru a le putea canta colinde, pentru a le putea vedea zambetele mandre si emotionate. 

Vreau inghet total. Vreau sa simt ca sunt iubita cu adebarat. Fara inselatorii, fara promisiuni false. Vreau filme de craciun vizionate impreuna cu sora mea. Vreau sa ies de la scoala cu gandul la o partida de bulgareala si sapuneala. Vreau suflete impacate. Vreau acel cozonac facut de mama cu atata dragoste... Vreau iarna copilariei mele...

vineri, 3 decembrie 2010

For you with love...




were did our happiness and love go?
were did our dreams togheder disappear?
what did we do by arriving at this moment, were we can't know what to do, or what to make?
where we meant to last forever? where we meant to be?
i remember when we were holding each other and promise we wont let each other down. i remember us being happy...
you filled my heart..
i remember the first day... it's was unreal... i remember i told you looked unreal. was i wrong?
i remember our happiness and excitement... i remember you protecting me and promise me that you won't let anybody harm me..
i remember the nights spend by the phone, laughing or talking serious... i remember your voice telling me that you love me.
maybe they were right.. maybe we don't deserve each other. i remember telling them hard worlds just to defend you...
dreaming of you was like air, like wings for a bird..
was i just a dream and i finally opened my eyes to see were we are, what are we doing?
what if we just throw the past away and live the present with a vision a future? will you still want that?
i'm sorry baby...
[< / 3]