THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

luni, 18 aprilie 2011

Continua!


Singurele lucruri frumoase sunt cele la care ai visat toata viata. Acel colt ascuns al lumii tale in care poti fi orice iti doresti. Poti sa faci orice pentru ca tu esti stapan. Culori-poti picta in culorile tale. Este lumea ta, sunt gandurile tale iar daca nu ai avut-o si nu o ai inseamna ca niciodata n-ai stiut ce e acela un vis si poti sa incerci sa explici cu toata logica ta fara sa pricepi vreodata.
Vrei atitudine? Invata sa o dobandesti.
Vrei sarcasm? Invata sa razi.
Vrei razbunare? Invata sa pierzi.
Totul incepe cu inceputul. Anii ce au trecut pot sa fie totul pentru tine sau pot sa nu insemne nimic. Nici nu mai conteaza asta! Ideea este ca trebuie sa lupti pebtru ceea ce vrei, sa fi ranit, sa simti asta si sa-ti simti ranile cum se vindeca. Ele te pot impinge inainte sau te pot intoarce de unde ai plecat.
Poti sa lupti si sa pierzi sau sa fi de la inceput pierzator. Ranile sunt doar un pretext de a renunta fara a vedea finalul luptei.
Poate ca azi ploua dar maine poate totul va fi mai bine decat in ultima zi de soare. Poate nu e timpul tau acum- ASTEAPTA-L.!
Treci prin viata cu diferite sentimente pentru diferite persoane care, cu timpul oricum palesc(de tot sau nu). Vremea ta tot va veni si atunci orice cuvant va fi infim. Ti-ar trebui doar energia care iese usor din tine, afirmandu-se.
Daca ai curajul sa continui poti ajunge la destinatia dorita si foarte mult visata.
Esti puternic/a. Ai puterea sa treci peste tot. Inspira adanc si deschide ochii- poate fi mai usor decat pare.!