THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

vineri, 2 decembrie 2011

My dream."X o place pe Y dar Y il place pe alt X care X place pe dracu". Dar de ce nu poate doar ca X sa o placa pe Y si Y sa l placa pe X?

facem asa. o ecuatie.

x + y= ?
x + y + x= problema

deci
2x + y= nu merge

asa ca schimbam si
2(x+y)/2=> x(al doilea) + y= imposibil

pentru ca
x nu o divide pe y desi y il divide pe y

si ajungem la MULTIMEA VIDA!

Ok... gata cu matematica.
Hei, smile! E decemebrie. Iarnaaaa, zapadaaa care nu eeeee. Cam naspa nu? Ummmm. Pai pai, vine ea. Trebuie sa vina. In sufletul meu a venit deja, deci garantez ca vine si la voi.
Incerc sa zambesc de buna impresie, ca sa nu par ciudat, ca sa para ca ma simt bine... Nu ma simt bine! Nu ma mai simt de 4 zile incoace. Motivul? Necunoscut pentru voi, si asa o sa ramana.
Si visez, cum incerc sa ma ridic din tarana de lacrimi amare, blesteme si dorinte neimplinite in care ma aflu. Imi cer scuze ca te-am ranit, nu asta am vrut:).
Nu am vrut si nu mai vreau nimic. Vreau doar sa traiesc intr-un vis din care sa nu ma mai traiesc. Sa ma aflu undeva, langa un lac, cu acel cineva special langa mine care sa ma i-a de mana si sa-mi sopteasca numai cuvinte dulci care sa ma faca sa tremur de placerea cuvintelor spuse de el. Apoi din senin o sa inceapa ploaia, el o sa dispara iar eu o sa raman speriata, tot intinsa pe pamantul acum ud. Sa simt cum ploaia imi ataca gingas corpul inghetat. Pielea palida, gura rigida, ochii larg deschisi, imi gasesc sfarsitul acolo.

0 comentarii: