THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

sâmbătă, 5 martie 2011

Scurta povestioara: A fost.



Nu mai vreau sa mi fac planuri. O sa gasesc intr o zi pe cineva potrivit, cineva cu care sa ma trezesc zambin stiind ca el e acolo langa mine, suportandu mi toate toanele si prostiile. care ma va proteja si care va avea grija de mine.
Vise si sperante sufocate de atatea minciuni. Minciuni aprinse de dragoste. E vorba aia"Sufar acum ca sa ma bucur dupa". Aiurea. Cam multe minciuni asa...stiti ce zic.
Oricum. Ma ridic, privesc cerul care-mi spune "continua sa mergi. nu ceda. i-a o gura de aer si mergi mai departe", simt vantul care-mi sopteste"continua sa simti. si ai grija in viitor", ma uit in stanga si dreapta in obstacolele si pericolele care urla"tot o sa plangi. tot o sa fi atacata. tot o sa fi distrusa. nu scapi, nu o sa scapi niciodata. esti slaba." apoi privesc in fata; merg pe un viitor curat, un viitor visat intotdeauna, un viitor care-mi spune" continua sa mergi. mai ai putin si ajungi.".
Nu o sa ma dau batuta. O sa continui sa merg, ranita, batuta, zgariata de oricine si orice. Nu cedez. Continui si ma lupt cu tot ce-mi sta in cale.

0 comentarii: