THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

duminică, 6 februarie 2011

Pe bune, de ce nu ma lasi in pace?!Ok, azi a fost o zi... nici nu pot sa o descriu. Atatea chestii, atatea lucruri spuse, unele la misto(cele spuse de tine) si cele spuse din suflet, acel suflet secatuit(alea spuse de mine). M am saturat de toata caterinca asta proasta. Nu mai pot sa mai suport, sa mai ascult, sa mai te cred. Ultima oara am spus"ultima sansa: profita de ea si nu profita de mine". Ai pierdut. M-ai pierdut. Ce aiurea. Ceva care a inceput asa frumos, sa se termine asa de urat? Nu crezi ca ar trebui sa schimbi ceva, pentru ca eu am facut deja destule. Sunt secatuita, ma crezi? M ai secat pana la ultima suflare, respir greu, ma sufoc. Ceva in mine arde, e ceva acolo pentru tine. Ceva ce nu o sa dispara, nu asa de usor cel putin. Iti bati joc, zici la caterinca. Ar trebui sa sti, nu ma mai atinge lucrul asta.

Ultimul lucru pe care il vreau este sa ma simt parasita, abandonata... Este cel mai trist lucru posibil. Totusi. E cineva nou, cineva care incet incet se apropie de inima mea. Dar incerc sa o iau usor. E atat de greu sa dai drumul sentimentelor cand inima ti a fost sfasiata, iar pe tine? Pe tine te a lasat acolo inconstienta, in locul acela creeat de voi doi. Te uiti trrista inapoi si te intrebi ce s a intamplat.

Nu am nevoie sa fiu inteleasa si da, stiu ca m am racit si lucrul asta se vede in modul in cqare scriu.

Anyway! Timpul trece, oamenii se schimba si pur si simplu pleaca. Dispar din viata ta de parca nici nu ar fi fost acolo, de parca totul ar fi fost pe degeaba, de parca acea chimie nu ar fi existat.

Intamplari spulberate. Totul e trecut, doar eu am ramas acolo. Totul a fost in zaddar. A fost un soc de energie puternic la inceput dar care repede a palit, lasand in urma doar scrum si suferinta celui care s a implicat cel mai mult.

In fine, acum e ceva nou, e un nou el, va fi un nou noi. Trebuie sa te obisnuiesti cu asta. Trebuie sa te obisnuiesti ca m-ai pierdut.0 comentarii: